Aktuellt

December 2008

Tanter.jpg

Titel: Vad pratar tanter om hela tiden?

Nu har jag ett roligt jobb på gång: äldre på en parkbänk. Här finns det mycket relationer att arbeta med. Vad säger de till varandra? Vad tänker de? Region Skåne är beställare.

November 2008

Arkitekten Tina Francke www.franckearkitekt.se , som tilldelades Årets stadsbyggnadspris för sitt småhus i Västra hamnen i Malmö, är intervjuad i tidningen Residence. På bilderna syns mina porträtt av hennes barn i bakgrunden (inringat med rött). Lite roligt, tycker jag.

Residence.jpg

Oktober 2008

Häromdagen kom Systembolagets konstklubb på besök. Det är alltid lite nervöst att visa upp sina verk, men glädjande nog köpte de två skulpturer av mig, Kvinna i badkaret och Ida (hunden). Smickrande.

September 2008

Tillbaka till ordningen. Jag har arbetat hårt med både fria skulpturer och beställningar, bland annat en skulptur till Lunds universitetssjukhus. "Får jag också vara med?", heter den.

hoppa hage.jpg

Augusti 2008

Vart tog augusti vägen? Jag har fått många beställningar på porträtt, men jag skulle behöva mycket mer tid för att jobba med mina fria skulpturer. Får hoppas på mer av den varan i september.

Juli 2008

Tillbaka efter en skön semester och med en oerhörd lust att skapa. Skissar för tillfället på en utomhusskulptur i mänsklig storlek, men jobbar också i det mindre formatet. Senaste verket är "Kvinna i kjol".

Kvinna i kjol.jpg

Juni 2008

Det har varit ett fantastiskt första halvår, men nu är det dags för semester. Ska passa på att se riktigt mycket konst och hämta inspiration. Hej så länge.

Ida stor.jpg

Här gör jag form på Ida-skulpturen.

Maj 2008

Jag är nu nästan klar med alla påskutställningar och börjar små smått med nya projekt. Jag har tusen ideer, var ska jag börja?

Två av mina skulpturer, Bang bang balans och Profil i ståltråd, står numera på charmiga Karnelund krog & rum i Gislöv. Kul! www.karnelund.se

Barnbarn på tork.

April 2008

Jobbar just nu med en jätterolig beställning, åtta barnbarn i olika åldrar ska porträtteras i helfigur. Skulpturerna ska vara en 70-årspresent. Snart klar.

Barnbarn stor.jpg

Bland skulpturerna på Backåkra.

Mars 2008

Utställningen gick över förväntan! Trots dåligt väder och få Konstrundebesökare sålde jag en hel del, fick flera porträttbeställningar och mycket positiv respons. Jättekul! Tack alla som hjälpt till med utställningen. Nu måste jag börja jobba med beställningarna.

Ugnen har kommit! Nu ska den sättas på plats och brännas in. Sedan är det dags att bränna mina nya skulpturer som ska med till utställningen. Kul!

Februari 2008

Jag arbetar på min utställning som jag ska ha på Österlen i påsk. Utställningslokal blir STF:s
vackra vandrarhem i Backåkra/Löderup, 20-24 mars.

Januari 2008

Jag inreder min nya verkstad i Lund och beställer en Naber keramikugn. Den kommer i slutet av februari.


Läs om 2017 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2007
2008 | FORMA Annika Rehn | Hillebardsgränden 16 | 226 49 LUND