På gång 2018

April 2018

Snart är det dags för utställning igen. Den 20–22 april visar jag mina skulpturer på Skandinaviens största konstmässa Art Nordic i Köpenhamn. Jag har sällskap av 220 andra utvalda konstnärer. Öppettiderna är kl 14–19 på fredag och 10–17 på lördag och söndag. Ska bli kul att möta en ny publik!

 

14 april. Påsken är över och jag vill tacka alla som hittade till min uställning. Det var kul att så många lyckades ta sig ut till Österlen trots snöyran. Vinnare i mitt konstlotteri blev nummer 71, Paul Söderholm. Grattis!

Årets affisch, designad av min man Christoffer Rehn.

Mars 2018

Påsken närmar sig och därmed konstrundan. Jag kommer naturligtvis att ha min vanliga utställning på pop-up-galleriet Galleri 180 grader i Simrishamn där jag också är på plats.

I år ska jag även vara med på en samlingsutställning på Marsvinsholms slott, utanför Ystad, i galleri Jäger och Janssons regi.

I Gellertbadet. Badmössorna är så klart på.

Februari

Jag har varit på kort och välbehövlig semester i Budapest. En fin stad! Som sig bör besökte jag flera av de många baden och njöt av varma bassänger och olika typer av bastur. Min vana trogen kunde jag inte låta bli att studera människorna omkring mig. I Budapest går man till badet för att umgås – gubbar, tanter, unga, ja alla typer av människor går dit. Det gav mig inspiration till nya skulpturer.

 

Januari

Så var det nytt år. Jag har kännt mig ovanligt trött den här julen. Är det vädret? På TV så jag några lantbrukare som berättade att det hade regnat så mycket under hösten att de inte kunde köra med sina maskiner på åkrarna. Jag längtar efter sol och klar himmel! Tur att jag blir på bätte humör när jag kommer in i min ateljé. Nu börjar förberedelserna inför vårens projekt. Närmast kommer Konstrundan i påsk. Långfredagen är den 30 mars i år. Det ska bli kul!

Copyright @ All Rights Reserved