På gång 2023

PÅ GÅNG

2023

April 2023

I påsk ställer jag som vanligt ut mina skulpturer på pop-up-galleriet 180 grader på Östergatan 47 i Simrishamn. Jag har öppet långfredag till söndag 7–9 april kl 10–18 och måndag annandagpåsk den 10 april kl 10–15. Välkomna!


Mars 2023

Så har det blivit dags att köra norrut. Torsdagen den 16 mars är det vernissage för min utställning ”Jag - Du" på Härnösands konsthall. Ska bli roligt! Dessutom spännande att se en del av Sverige som jag inte har så mycket erfarenhet av, skåning som jag är. 


Februari 2023

I samband med Grands födelsedag fredagen den 24 februari visas mina skulpturer i hotellets vackra miljöer mellan klockan 14 och 16. Det blir  också ett litet konstsamtal med mig i Piratensalen. Därefter kommer en del av mina skulpturer att vara kvar i salongerna. Välkomna!

Omslagsbilden till Grands kalender där mina skulpturer är med. Foto: Kennet Ruona.

Januari 2023

Nytt år och dags att blicka framåt. I vinter och vår har jag tre utställningar att se fram emot. Nästa månad visas en del av mina skulpturer på Grand i Lund, i mars ställer jag ut på Härnösands konsthall och i april är det dags för konstrundan. Jag kommer att berätta mer om dessa händelser längre fram.